Welkom

Wachtwoord vergeten?
Page Counter
8,071
Poll
Hoe goed vind jij 4YouCraft
Perfect echt heel goed! 1

Goed 0

Redelijk 0

Gaat wel 0

Er zijn dingen die beter kunnen 0

Er zijn veel dingen die beter kunnen 0

Slecht 0

Heel slecht 0

Vreselijk 4YouCraft is echt heel stom! 0


1 votes
Het 4YouCraft Team


Maak kennis met het 4YouCraft Team!

Een groep vol met Admins, Moderators en (Co) Owners. Hier is een kort stukje over zijzelf, en hoe ze op de server zijn gekomen.


~Jan2000 (Owner)~

4YouCraft is begonnen met draaien op mijn eigen pc. Samen met JensenEraly ben ik begonnen met het bouwen van een spawn voor de survival world. Na 5 mensen online was er al lagg en hij stond maar 4 uur per dag online. Ook heette hij nog niet eens 4YouCraft maar JanCraft, omdat ik Jan heet. Na een kwartaal besloot ik een nieuwe laptop te gaan kopen waar ik de server op zou laten draaien. Ik heb toen met mensen gepraat die er meer verstand mee hadden en zij vonden het geen goed idee. Wij gingen een goede naam verzinnen voor de server en kwamen uit op 4YouCraft, omdat wij op de server veel minigames willen zodat er voor iedereen iets te doen is.

Maar uiteinelijk zijn we bij TownyCraft.nl gaan hosten omdat zij daar 24/7 server garanderen en no-lagg, presies wat wij zochten. Bij de hosting van TownyCraft.nl hebben we nog een tijd lang de oude server laaten draaien. Na een poos kwamen we er toch achter dat het niet echt iets zou worden en hebben we hulp gevraagt aan mensen die er meer van wisten. Ik heb firegerben gevonden en die heeft mij heel veel geholpen met het opnieuw bouwen van de server, hij heeft me ook veel goede tips gegeven waar ik veel aan had. Uiteinelijk hebben we dan de server hoe hij nu is.

Een goede server waar je veel dingen kunt doen.
~JensenEraly(Co-Owner)~

Het was een zonnige dag op minecraft en er joinde een player: jan2000, met groot nieuws: ''Ik ga een server maken wie wil meedoen?'' Ik zei: IK wil meedoen en ik werd gekickt voor advertisen. Ik besloot met jan JanCraft te maken we maakten een spawn en een survival world. Dan na een een tijdje vonden we dat er weinig players online waren en vonden de spawn niet goed. We dachten: we maken een nieuwe start!


Ik maakte een nieuwe spawn en kwamen bij TownyCraft terrecht zij helpten ons verder. Er joinden meer players maar we zouden er nog meer willen!
De naam 4YouCraft hadden we al een tijdje en deze hebben we niet verandert omdat we de naam goed vonden. We hebben nu veel meer op de server en als er nu veel players joinen hebben we een super leuke server voor iedereen!


~RenTmijn (Site-Owner + Admin)~

Ik kwam op een server met maar 1 iemand online, JensenEraly. Hij vroeg of ik naar zijn server wilde kijken (4YouCraft), dus dat deed ik. Ik vond de spawn die daar was gemaakt erg mooi, en ben daar dus vervolgens op gaan spelen. Ik wilde de server graag helpen, dus vroeg wat ik kon doen. Vrienden uitnodigen was het antwoord.


Uitendelijk zag ik hun site, en vroeg ik me af of ik ze misschien daarmee kon helpen, zie hier het resultaat. Ik vind het super om ze hier te helpen op de server. Hopelijk blijft hij nog lang bestaan.


~FireGerben (Admin)~


~LuckyHendrickx (Admin)~


~BlackKngihtNielswat (Admin)~Donate

Donate

Chat Box
Evenementen